Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ilyen a Férfi ha szerelmes...

Életem legszebb ideái, álmai, amelyeken nem fog a feledés.

Friss topikok

Linkblog

2010.02.13. 12:02 Achalius

A lánynak, akiért dacos álmodozó lettem...

Egyszer azt írtad nekem: minden embernek van egy vágya, ami csak az övé, és ez a vágy sokakat eltaszíthat tőle, de azt, aki fontos, közelebb hozza hozzá.
Engem a Te vágyaid úgy vonzottak, mint méhet a méz, lelkem részeivé váltak és pont olyan elevenen élnek bennem, mint a saját álomképeim.

Megvetem a szavakat, mert megannyi éjszakán át hű társnak hazudták magukat, s lelked mégsem érintették meg. Nincs szó, amely elhitethetné velem, hogy több lettél attól, hogy nem merted megfogni a kezem. Ne emeld közénk a mikor a hogyan és a miből rácsait, mert azok nem adnak választ a kérdésre, amelyet egyszer mind felteszünk magunknak. A legkegyetlenebb kérdés az életben, az elszalasztott lehetőségek, meg nem élt csodák, elmulasztott pillanatok búcsúztatója… mi lett volna, ha…

Ne hidd, hogy bennem nem él dacos akarat, én is fel tudom szegni az állam és tudom mondani: ha úgy kell lennie, legyen... tagadj meg, és hagyd elfolyni az időt, kiüresedni a lehetőségeket, feledd a szememben égő tüzet, az ölelésem szenvedélyét, a szavaim igazságát.
Tégy elveszetté mindkettőnket a némaság által.

Járj a világban egyedül, hagyd, hogy üres tekintetek sóvárogjanak tested után. Hagyd, hogy puszta létezők vegyenek körül és ácsingózzanak szomjasan lelked minden cseppje után. Hagyd, hogy tovaszálló percekből álljanak a nappalok és éjszakák, amelyeket az ember nem akar újra megélni. Jöjjenek csak a férfiak, akik mellett nem lehetsz nő, jöjjenek csak a hamis célok, amelyek hamuvá és füstté válnak mint az elszívott cigaretta, vezessen csak minden lépcsőfok egyre magasabbra… azokon az éjszakákon mégis a földön fogod érezni magad, mert itt és most féltél repülni.

Ahogy a dac tovaillan, mint egy sosem volt ígéret, a Te hangod hallom, ahogy lassan magához ölel Árkádia: „Ha azt kérdeznéd, hogy van a szívem, akkor azt felelném, hogy szerelmes, de nem leli párját. Csak vágyakozik. Egy szó után. Egy érintés után. Egy ölelés után. Minden telefon megcsörrenéskor összerezdül és reménykedik, majd újra és újra csalódik.”

1 komment

Címkék: vers kultúra férfi szex csók álom szerelem művészet költészet idea romantika


A bejegyzés trackback címe:

https://etrius.blog.hu/api/trackback/id/tr351754401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Öcsönd (törölt) 2010.02.18. 08:33:57

Már megfogadtam magamnak nem jövök ,de kell jönnöm ,mert kell.
Mert ezeket át kell élnem ,újra és újra bele kell a szívemnek halnia.
süti beállítások módosítása